Stoks Meubelen Venray een echt familiebedrijf!

Stoks Meubelen is al decennia lang een begrip in Noord-Limburg en omstreken. Sinds 1937 is ons familiebedrijf gevestigd in de St.Petrus Molen in het Limburgse Venray. Generaties lang diende de molen voor het malen van diverse soorten granen. In 1989 begon de huidige eigenaar Gerard Stoks (3e generatie) met de verkoop en realisatie van teakhouten en maatwerk eiken meubelen. Ook vandaag de dag kun je nog steeds bij ons terecht voor de inrichting van je woning en de nieuwste meubeltrends op het gebied van teakhouten en industriële meubelen.

Over onze St.Petrus Molen

Onze woonwinkel is gelegen in de St. Petrus Molen te Venray. Hier tref je een groot aanbod in eigentijdse meubels in een sfeervolle landelijke setting. De mooie stenen beltmolen is goed zichtbaar vanaf de rijksweg (N270) en ligt op steenworp afstand van het sportpark van SV Venray en de Woonboulevard WoonMax Venray. Lees hier alles over de geschiedenis van de St.Petrus molen. Je kunt Stoks Meubelen bereiken via afrit Venray (A73 Horst-Nijmegen) richting Helmond (N270) op deze weg neem je de afrit WoonMax Venray / Leunen.

Ontdek 300m2 woonbeleving

Stap binnen in onze molen en ontdek meer dan 300 vierkante meter aan houten meubelen, gestoffeerde zitmeubelen en accessoires. Onze brede assortiment is toegespitst op landelijk wonen met een twist. Robuuste houten vormen wisselen zich af met warme elementen. Voor elk interieur hebben wij wat wils! Ontdek onze duurzame collectie tafels, kasten, stoelen en meer! Al meer dan 25 jaar bieden wij onze klanten topkwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bij ons kun je terecht voor kwaliteitsmerken meubels zoals: Toff Furniture, Renew Collection, SIDD zitmeubelen en Livingfurn.

Eigen bezorgservice

Bij ons kun je terecht voor echt robuuste meubelen die tegen een stootje kunnen. Goed materiaal mag wat wegen, bij ons hoef je echter niet zelf te sjouwen! Met onze eigen bezorgservice bezorgen we jouw nieuwe meubels gemakkelijk en veilig aan huis. Dit doen we in Nederland gratis vanaf 600,-. Blijf je bij de aankoop van meubels onder dit bedrag dan rekenen we een geringe bijdrage. Bekijk hier de actuele informatie over bezorgen.

Gratis parkeren voor de deur!

Bij ons kun je jouw auto kwijt voor de deur. Wij hebben een ruime parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Er is altijd ruim voldoende parkeergelegenheid.

Ook actief in buurland Duitsland

Naast tal van klanten in Noord Limburg en (Zuid) Oost Brabant hebben we ook veel tevreden klanten over de Duits-Nederlandse grens aan de Nederrijn. Daarom zijn wij sinds enkele jaren ook in Duitsland actief met de website www.teak-profi.de

Blog over teakhouten meubelen

Wil jij de laatste nieuwsberichten lezen of meer leren over houten meubelen en met name teakhout? Lees dan gerust verder in een van onze blogartikelen.